Deváťáci v akci

25 června 2024

V pořadí druhý závěrečný výlet deváťáků byl celkem akční. V pondělí ráno jsme vyrazili směr budějovická plovárna. Jak můžete vidět ve fotogalerii, tak patřila jen nám, čehož jsme patřičně využili. V odpoledních hodinách přesun pěškobusem do Igy, kde jsme mohli prozkoumat vrstevníky z města, co zrovna frčí a doplnit energii.

Poté zpět do centra na Laser Game (kluci) a BúúChu (holky). LG je týmová sportovně společenská hra využívající moderní technologie, včetně laseru, hráči se snaží získat co nejvíce bodů zasažením protihráče. Já jsem hrála poprvé, byla jsem v modrém týmu, po chvilce zelení vycítili příležitost. Kdyby se hodnotil hráč s nejvíce zásahy, tak jsem určitě vyhrála 🙂 Všem vřele doporučuji 🙂 Něžnější část třídy užívala pohody u osvěžujícího drinku.

Po večeři posledním spojem do Čakova – našli jsme ten pravý 🙂 A nezmaři šli ještě zahrát nohejbal a zablbnout do bazénu. K usínání ve spacáku historický film a pokec o vylučování ryb. Dobrodružná byla i ranní cesta přeplněným busem zpět do města – někdo seděl na schodech, další vlál v uličce, já stála na jedné noze a ještě né vlastní. 2 hodiny v Jump Family utekly jako voda – skoky, pády, salta, naštěstí, bez jediného zranění, uff.

Nutno podotknouti, že chválím omladinu, děkuji za slušné a zodpovědné chování.

PS: v Č.B. právě probíhala Olympiáda dětí a mládeže 2024

Další aktuality

Na pohodu do Dražíče

Hattrick výletů žáků 9. ročníku jsme dnes završili tzv. na pohodu. Prošli jsme...

MŠ u druháků

Koťátka a Sluníčka z MŠ dnes navštívila žáky z druhého ročníku ZŠ. Ti mladším...

Raftem po Vltavě

Jedním ze závěrečných výletů deváťáků bylo sjíždění Vltavy. 17.6. jsme...

Pasování na čtenáře

Jako každý rok proběhlo v obecní knihovně pasování prvňáčků na čtenáře....